DANSK  |  ENGLISH  |  DEUTSCH

test

Teamet

Erling S. Pedersen - Direktør

Erling er tilknyttet EYEBAB som direktør, og han sørger bl.a. for, at EYEBAB-teamet holder momentum og bevæger sig fremad mod en bæredygtig markedsposition. Erling er uddannet økonom og har været ansat i ledende stillinger i den finansielle sektor, både i Danmark og USA, samt i de sidste 20 år ved kommuner og sygehusvæsen i Danmark. I fritiden er Erling familiemenneske og fysisk aktiv med cykling, fiskeri og jagt.

Hasse Højland - Kommunikation, Salg, og Marketing/Partner

Hasse arbejder med at skabe og formidle visionerne, ambitionerne og vores passion til brugerne - både de fagprofessionelle og slutbrugerne. Hasse har en ret alsidig baggrund, hvor han har arbejdet med designprocesser, udvikling, formidling, salg, leg og læring internationalt i virksomheder som LINDBERG, KOMPAN, LEGO Education og sidst Design2Innovate på Designskolen i Kolding. Han er bl.a. uddannet optiker og officer. I sin fritid holder han af at udfordre sig selv i leg, sport og naturen og gerne på en cykel. Passioneret fotograf.

Thomas Kirkfeldt - Neurooptometrist/Partner

Thomas er specialist i syn, udvikling, balance og har arbejdet med synstræning siden 1997. I EYEBAB er han det faglige bindeled på områderne syn, udvikling, læsning, indlæring, balance, genoptræning og synstræning. Qua hans faglige indsigt og erfaring har Thomas en stor indflydelse på konceptet på de af vores apps, der bruges til senhjerneskadede og personer med problemer med læsning og indlæring. Sin fritid bruger Thomas bl.a. på vandreture i naturen, amatørarkæologi og på at køre unicycle.

Thomas Pagel - Digital Producer/Partner

Thomas står for produktion og udvikling af EYEBAB software og apps. Han ser ethvert problem som en spændende udfordring og er god til at finde en løsning, der højner niveauet. Thomas har mere end 20 års erfaring med 3D, animation og digitale produktioner, og dermed besidder han en høj teknisk viden, hvor automatisering og digitalisering er en helt naturlig tankegang for ham. Han har bl.a. arbejdet på projekter for LEGO, Legoland, Saxo Bank, Novo Nordisk og Danfoss. Ud over hans store interesse for digitale produktioner og nyeste teknologier har Thomas en stor passion for rejser, film, animation, brætspil, fotografi og hurtige biler.

Kim Pagel - Kreativ Chef/Partner

Kim er vores kreative chef med mere end 35 års erfaring inden for design, koncept- og produktudvikling, heraf 20 års erfaring med 3D, animation og digitale løsninger. Kims erhvervserfaring er baseret på 18 år i LEGOs produktudvikling med mange år som Lead Design Manager, før han startede animationsstudiet Lani Pixels - der bl.a. er kendt for “The LEGO Story” som har over 40 millioner views på YouTube. Kim er løsnings-orienteret og evner at forenkle komplicerede problemstillinger og er kendt for sin iderigdom, store overblik, hårdtarbejdende, positive holdning og altid stræben efter høj kvalitet og perfektion.

Mikkel Fausing - Chef Udvikler

Mikkel er vores chefudvikler, der tager føringen i udviklingen af vores mest komplicerede og udfordrende apps. Han har arbejdet med mange forskellige facetter af programmering og visuel udvikling i løbet af de seneste 20 år, og han kan altid finde en løsning på et problem. Mikkel interesserer sig for mange forskellige discipliner inden for det tekniske, fx AI og maskinlæring. Hovedparten af fritiden tilbringes med familien.

Rimon Bassem Hanna Issa - Softwareudvikler

Rimon er udvikleren af EYEBAB platformen, vores database og al vores backend. Han har en professionsbachelor i softwareudvikling og har tidligere arbejdet som udvikler inden for forskellige industrier, bl.a. fakturering, droner og cloud hosting. Rimon nyder at være sammen med familien og at rejse rundt i verden for at møde familiemedlemmer og nye mennesker.

Jesper Drejs - Grafisk Design, UX/UI

Jesper er vores grafiske designer/UX’er, der håndterer alle grafiske opgaver til både online og offline. Derudover bidrager han til konceptudvikling, tekstforfatning, SoMe og andre marketingaktiviteter. Jesper har en baggrund inden for multimediedesign og visuel kommunikation, foruden digital marketing management og projektledelse. Han har mange års erfaring fra både bureau og in-house, og han har haft fingrene i næsten alle typer opgaver inden for marketing og kommunikation.

Dan Pagel - Teknisk Support

Dan er vores tekniske supporter, der håndterer alt, der har med IT at gøre - installation af software, hjemkøb og samling af hardware m.m. Dan har haft fingrene nede i mange forskellige ting og har bl.a. arbejdet med produktion og udvikling for Velux. Dan interesserer sig for alt, hvad der har med ny teknologi at gøre, men i kontrast til det har han også en stor passion for lange vandreture i naturen.

Martin Nissen - Udviklings Praktikant

Martin er vores ihærdige praktikant, der kan tage æren for at have udviklet mange af vores mest populære apps. Han er en meget dygtig udvikler, der evner at løse både små og store problemer. Martin nyder at bruge tid sammen med familien, hvis han da ikke dyrker sin interesse for skydning.

Steen Aalberg - Neurooptometrist/ekstern rådgiver

Steen startede i 1992 sin neurooptometriske klinik for synsundersøgelse, synstræning og rehabilitering. Tillige underviser han i disse specialer på internationalt plan, og holder sideløbende styr på EYEBABs synsvidenskabelige baggrund, dels i kontakten og samarbejdet med vores nationale og internationale partnere, dels i udviklingen af apps med specifikke formål. Til at holde EYEs Body And Brain i form bruger han selv et supplement af “udendørsvitaminer” som løb, cykling, svømning, kanosejlads og fritidshåndværk.

Evolutionize Your Eyes, Body and Brain

EYEBAB | Copyright ©