DANSK  |  ENGLISH  |  DEUTSCH

test

Historien bag

Historien om EYEBAB

Historien tager sin begyndelse for mange år siden da Thomas Kirkfeldt som neurooptometrist i sin Klinik for Syn og udvikling i Billund, så småt tager hul på at digitalisere nogle af de værktøjer, som han bruger i sin faglighed til træning og udvikling af klienterne i klinikken.

Thomas møder Kim og Thomas Pagel og Hasse Højland og sammen findes visionerne om “med udgangspunkt i viden om synet, og via læring gennem leg begrebet at digitalisere og således skalere mulighederne for at “kunne sætte folk op i højere gear” via interaktion med særlig egenudviklet software på forskellige platforme.

Missionen om at skabe koncepter, produkter og services, som kan levere på løftet om, at man kan “evolutionere sit syn, sin krop og sin hjerne og dermed revolutionere sin verden” (“Evolutionize Your Eyes Body And Brain to revolutionize your world”) er født og EYEBAB navnet etableres i 2017.

De første koncepttanker udvikles og afprøves bredt i forskellige sammenhænge og kontekster inden for leg, læring og rehabilitering, bl.a. i Klinik for Syn og Udvikling. Softwaren kan afvikles på forskellige devices, og den store platform - et softboard - opsættes på nogle skoler og idrætscentre.

Ydermere har vi haft samarbejdsprojekter med Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet, på Sydvestjysk Sygehus Neurorehabiliteringen og i Billund Kommune i et såkaldt Offentligt Privat Innovationsprojekt/OPI i 2018.

Vi er pt. 10 personer i EYEBAB teamet og har lanceret EYEBAB VT rettet mod fagprofessionelle neurooptometrister til brug for dem og deres klienter. Vi lancerer flere EYEBAB koncepter, produkter og services i nær fremtid inden for områderne leg, læring, sport og rehabilitering.

Evolutionize Your Eyes, Body and Brain

EYEBAB | Copyright ©